"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

11 August 2009

CNIE Futsal Tournament

Last Saturday (08/08/2009) CNI Sports & Recreation Club ada buat Futsal Tournament kat Frenzy Futsal Shah Alam. Tak penah main pun tapi rasa macam excited nak main.... Nama team yang aku main nih - Manja FC. Hahaha nama sungguh manja kan??? Tapi kami sungguhhh ganasss wooo :p

Korang view gambo ajer lah ekkk... macam malas nak citer pepanjang. Oh yaaa team Manja FC dapat tempat kedua. Kira terer lah tuh sebab ada few teams yang bertanding (few teams lelaki plus hanya ada dua sajork team pompuan). Hahaha... kami menang dapat nombor dua dari dua team pompuan!!! Terer kan??? Alahhh tuh pun kalah tipis jer takat 1 - 0 bukan macam Man United kalah penalti ngan Chelsea harituh... opsss!!!

Takpe lenkalik bley cuba lagik dapat tempat pertama plak...

No comments: