"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

19 August 2009

Dapat jugak akhirnya!!!

Balik keja petang semalam terus zasss pegi IOI Mall jumpa geng "hantu gigi" (huhuhu jangan mare Nowwa dan Aneem). Biasalah bisnes matter gituh ecececehhh :D

Lepas jumpa diorang terus balik umah lah. Tak larat dah nak berjalan ngan tak mandi tapi ikut sesuka isi perut salin baju jer. Entah cemana TER tanpa sengaja singgah kat Speedy IOI Mall tuh. Alemakkk dah ada lah plak DVD ngan CD original soundtrack BOF. Harituh tengok kat Summit USJ harga sama jer so dengan mendapatkan nasihat air liur dari pakar yang berwajib makanya BELI ajerlah!!!


Tadaaa!!! Walaupun dah tengok kat cenel 303 KBS World plus kat online tapi nak jugak ada set yang original nih. Gila btol lah aku nih kan???!!!

Blom sempat nak belek lagik DVD ngan OST CD nih. Kira setiap kali wiken di bulan puasa yang bakal menjelang tiba nih nanti bleylah aku panaskan montot sambil golek² atas TOTO depan TV dok umah sepanjang hari tengok citer nih jer. Erkkk??? Kira okay jugak tuh... tak kluar merayau di shopping complex menyusutkan lagik RM semasa bulan puasa ;)

1 comment:

murnie sangat said...

as salam, salam kenal..best ker citer BOF tu?selalu gak tgk channel 303 tp xperasan la pulak citer tu..kita pn minat giler citer korea