"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

11 August 2009

Makan² @ Abg Zaihan's New House

Petang habih futsal gi makan² plak...

Abang Zaihan buat majlis kesyukuran sempena masuk umah baru kat Laguna Park Pulau Indah. Tantekkk umahnya... dan agakkk jauh jugak!!! Korang tengok sebahagian gambo kat bawah nih ajer lah yeak. Tak larat weiii aku nak uplod gambo bebanyak ;)

Memacam menu ada petang tuh dan yang paling besttt ada santan durian (korang pangge serawa durian kot???) hok makan ngan pulut tuh!!! Adehhh few days before gi umah Abang Zaihan nih memang aku ada bagitau hubby nak buat santan durian tapi takde durian plak. Tetiba kat umah Abang Zaihan ada plak dihidangkan so apalagasss bagai pucuk dicita ulam mendatang lah aku dibuatnya. Aku kan hantu durian selain hantu pisang hehehe :D

Habih majlis kat umah Abang Zaihan kitorang sempat jenjalan kat tepi pantai belakang umah dia. Sempatlah jugak pose maut (erkkk maut kaaa???) kemain semuanya!!! Huhhh pantang nampak kamera yeak ;))

No comments: