"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

17 September 2009

Hamboiii kemain dia!!!

Mementang mommy dia tak nampak... bukan main yeak tido siap naik atas katil!!! Agaknya Coca dah tak larat nak tido dalam kandang. Sesekali dapat lepas bebas pastuh dapat naik atas katil apalagasss mengambil kesempatan lah tuh!!! Gambo kandid nih hubby yang tangkap masa Coca dok sedappp lenaaa atas katil kat bilik solat. Katil tuh memang tak diguna pun kecuali kalo ada tetamu datang umah... ituh pasal aku cover cadar ngan selimut sebab tak nak nanti berhabuk plak.

Buruksss btol posisi tido Coca nih. Selalu kalo dalam kandang tuh memang ginihlah dia tido. Itu yang kengkadang sampai jatuh tergolek gedebuk dalam kandang tuh. Kali nih dapat tido atas tilam empuk hahhh kira puaslah tuh mengeliat kemain...

Memang sekarang nih aku ngan hubby ajar dia dok luar kandang sesikit. Buhsan gak kalo manjang asyik terkurung kan??? Kalo perangai dia dah okay takde lasak sangat mungkin aku ngan hubby akan bio ajer dia lepas bebas kat dalam umah tuh. Buat masa nih memang kena control lagik. Idok kalu mau ada barang dan balang yang pecah!!!

No comments: