"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

03 September 2009

Iklan cari menantu

Dapat email dari seseorang (suriyani[at]metropolitan[dot]edu[dot]my) tadik pasal iklan kat bawah nih...

Hmmm memacam cara orang sekarang kan??? Dedolu masa zaman aku kira kalo bercinta di alam siber tuh dah kira canggih yang hamat lah (opsss!!!) tapi sekarang wahhh siap bikin iklan tampal kat tempat orang ramai lagik. Kelasss gituh...

Jadik untuk memana kengkawan pompuan yang masih single mingle dan memiliki ciri² sebagaimana di dalam iklan di atas apalagasss buat² lah kol nombor yang tertera tuh yeak manalah tau memang ada jodoh ngan doktor. Aku pun tak tau betul ker tidak iklan nih. Kalo salah atau ada sebarang unsur² sabotaj aku mintak mahap zahir batin lah yeak dengan ucapan "Jangan saman saya..."

Selamat berpuasa...

1 comment:

S. Suhana Ros said...

kak ti....jumpa kat mane ni iklan ni....?? bb gelak guling2 tau....hehe