"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

08 September 2009

Makan² Buka Puasa (Part 4)

Sabtu - 5 September 2009
Resthouse, Kluang, Johor
Motif: Meja besar... makan besar!!!

Balik kampung harituh sempat jugak bawak kesemua ahlil keluarga (ayah, emak ngan DikOwn serta Acik sekeluarga - Cik Mimi, Fatin, Fatihah, Farhan dan Ilham) gi berbuka puasa kat meja besar Resthouse. Bukan selalu pun sebenonya aku dapat kumpulkan dan bawak semua sekalik gi makan² macam nih. Thanx untuk DikOwn jugak yang kemain bersemangat buat booking dan order makan (itu pun setelah berkali kena leter ngan aku!!!). Kira memang menepati selera lah segala menu tuh. Tak berbelen langsung gituh...

Insya Allah next year kalo umur aku panjang dan rezeki bertambah lagik maka bleylah bawak Along sekeluarga plak gi makan² buka puasa macam nih. Rasanya next year Along dah balik Malaysia. Asal makan² ajer mesti ingat kat Along sekeluarga... hmmm harap² anak² sedara aku yang tiga orang tuh tekak Malaysia lah hendaknya hehehe :D

2 comments:

Fikriah said...

Seronoknyaa... jauh beza dengan cara berbuka kita orang kat UK ni. Kais pagi, makan pagi je....

cHiQuE CoMeL said...

alaaa nnt thn dpn kakak buat lagik lah mcm nih... doa²kan ajer mudah²an rezeki kakak melimpah ruah ;)