"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

10 September 2009

Makan² Buka Puasa (Part 6)

Rabu - 9 September 2009
Wisma CNI, Hicom Glenmarie, Shah Alam
Motif: Berenti sebelum kenyang ;)

Semalam kat ofis ada buat majlis berbuka puasa. Ini bukan kampeni yang anjurkan yeak kengkawan tapi semuanya atas inisiatif beberapa orang staff sendirik (aku berani potong jari kalu kampeni ada anjurkan majlis berbuka puasa spesel untuk staff muslim... hehehe).

Aku tak makan banyak pun cuma ambik nasi putih sket plus rendang ayam plus sambal udang plus soda bandung. Macam heaven jer dapat meratah rendang ayam ngan sambal udang yang agak besar size dia tuh dengan jayanya!!! Burppp... alhamdulillah :D

No comments: