"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

30 September 2009

Makan² raya ;))

Asal citer makan hmmm memang tak bley tahan btol lah... mementang sekarang musim raya memanjang makan makan makan. Bila nak kurus nih??? Bila nak turunkan berat badan sama macam seploh tahun dolu nih??? Bila nak cuba Jus Mate 5 nih??? Arghhh pedulikkk... musim makan sila lah makan jangan nanti bila dah habih musim makan mula lah teringin nak merasa ituh inih ~inih adalah nasihat untuk diri sendirik yeak kengkawan~

Sementelah blogspot tidak dapat menguplod photo di ofis makanya tak dapeklah aku nak post entry makan² ngan gambo sekalik. Tunggu ajerlah bebila aku post entry kat umah kalo rajin yeak ;)

Semalam gi makan² raya plus farewell kat umah Aneem di Putra Perdana ~makasih Aneem cos sediakan lauk ayam yang sedappp ituh~. Wiken nih pun jadual makan² udah penuh. Sabtu gi umah Abang Zaihan then Ahad gi umah Abang Razali kat Klang sana nun (dedua ofismet jugak adanya... karang korang ingat skandal aku plak huhuhu). Ituh pun ada lagik few jemputan makan² yang tak dapat nak dipenuhi (mintak mahap bebanyak kat kengkawan yang mengajak...).

Giliran aku mengajak kengkawan makan² bila plak yeak??? Adehhh umah aku kecik jer so takut dan risau sebenonya kot kengkawan tak selesa plak nanti (alasannn!!!). Insya Allah lah sebab sekarang nih pun memang macam ada niat nak ajak kengkawan datang makan² cuma idok ler kat umah sendirik (umah kecik jer... alasan lagik!!!) tapi mungkin buat kat poolside jer. Nantilah dah bebetul konfem baru aku bagitau lah ;)

No comments: