"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

30 September 2009

Ngapa ada dua ekkk???

Tadik dapat mesej dari cucu sultan yang ada bau² bacang ngan Iskandar Zulkarnain ituh katanya ada dua "Chique Alel" kat fesbuk ~erkkk entah yeak... ampun tengku sebab patik pun tak tau sebenonya jadik lagu tuh~. Memanglah sebelum nih masa memula join mendalah fesbuk tuh aku pakai "Chique Comel" tapi memandangkan ramai bebeno kengkawan yang tak dapat mencarik makanya aku ikut sukatik isi perut sendirik tukarlah pinjam nama ayah jadik "Chique Alel". Lagipun selama nih memang aku jer yang suka perasan comel sensorang tapi orang lain tak rasa aku comel pun... kan kan kan??? Alahhh mengaku ajerlah...

Tetiba harinih bila ituh tengku mau add fren katanya tatau nak pilih yang mana sebab ada dua "Chique Alel". Aiseyyy aku ingat dalam donia yang fana ini ada sorang jer nama chenggituh rupanya ada orang lain jugak yeak... hmmm...

Tadik saja lah aku cuba search nama sendirik kat fesbuk dan memang konfem ada dua orang. Hmmm aku harap hok sorang lagik yang nama sama tuh bukanlah berniat nak sabotaj ker hapa ker yeak (bersangka baik lah gituh). Buat kengkawan yang ada hati dan perasaan (ececehhh) nak add aku as fren kat fesbuk tuh bleylah guna id ngan email macam kat bawah nih yeak...

Name: Chique Alel
Email: nazwaa[at]yahoo[dot]com

No comments: