"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

27 October 2009

1Malaysia 1CNI (Part 1)

Sepanjang wiken yang lepas aku kena berkampung kat ofis. Arghhh sungguh penat dan rasa macam tak cukup tido!!! Biasalah aku kan spesis tak bley kalo tak cukup tido ;))

Sabtu

Ahad

Aku dan kengkawan lain ada rehearsal (katanya full rehearsal tapi sebenonya idok ler full mana pun) untuk majlis ulangtahun CNI yang ke 20. This coming wiken aku dan kengkawan akan berkampung beberapa hari kat puncak sinun plak.

Masa rehearsal nih memang takde banyak bebeno gambo aku lah sebab takde jurugambar yang mengekor. Hmmm jenjangan nanti kat puncak sinun pun tadak sapa nak ambikkan gambo untuk aku. Hahaha apa susah... macam tak biasa dok over acting ambik gambo sendirik ;))

Kira minggu nih memang aku agak tekanan mental dan fizikal sket so adalah lebih baik jangan ngengada nak buat hal hahaha. Plak tuh sebelum berkampung di puncak sinun keja² ofis kena gak langsaikan. Tuh blom lagik pikir ngan keja² kat umah - baju yang nak dibasuh pastuh nak lipat, umah dah berapa lama tak kemas, etc etc etc. Adehhh kalo lah aku nih bley dikerat 24 bahagian... hmmm...

No comments: