"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

20 October 2009

Ai loveee... eskremmm!!!

Kalo bley seminggu tujuh kali aku nak pekena eskrem ;)

Naheee naheee tak dapek nak nolong ngan statement kat atas tuh!!! Diet cemana gaya kalo manjang nak makan eskrem??? Plak tuh bukan takat nak sesikit eskrem kalo bley nak hok bekas paling besar skalik.

Tadaaa... masa dok jenjalan pusing² sampai pening kat Pavilion last wiken DikOwn banjer makan eskrem - mahal nih!!! Sebagaimana semua orang tau aku kalo bab makan eskrem memang agak tamak sebab orang lain ambik hok 2 scoops tapi aku nak yang 3 scoops!!! Semua pun lelain flavour - Very Berry (bluberi gituh), Bacio (hazelnut plus kacang apa ntah lagik) ngan Durian!!! Hahaha macam tak tau korang nih kan... selain eskrem aku kan hantu Durian :))

Tapi sebenonya hok eskrem kat gambo atas tuh aku makan share² ngan hubby maaa... hmmm sharing is caring ;)

cHiQuE:
Rasa nak pekena McFlurry Oreo lah plak... again & again & again???


1 comment:

Nowwa said...

Awaaaaaaaaaaaaaaaaakk bila la leh dating makan eskrem ni?