"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

15 October 2009

Intensive Leadership Training

Bahagia betol dua hari tak masuk ofis sebab attend training (as per above title) kat Grand BlueWave Hotel Shah Alam. Seronok jugak training nih sebab (first) buat kat luar kawasan ofis, (second) makanan kat hotel tuh sungguh maveles makanya makan makan makan sampai senak pankres dan (third) baru sekarang aku tahu bukan semua Manager / Ketua Jabatan tuh adalah seorang Leader (pemimpin). Jeng jeng jeng... nanti aku kongsi ;)

Nih semua peserta yang attend training dan tuh pun ramai jugak yang dah register tapi tak datang. Dalam ramai² yang datang hanya sorang ajer pangkat Manager. Lelain semua hanya staff bawahan. Tak patut betul kan??? Patutnya diorang yang lebih layak attend training macam nih... bio sedar diri sket!!!

Sempat pose comel ngan Kak Maiza kat dalam guestroom a.k.a toilet hotel. Macam dah takde tempat lain!!! Cantikkk wooo toilet tuh... tinggal lagik tak sempat nak ambik gambo kat sauna ngan jakuzi jer ;)

Thanx to Mr. KO yang share banyak info pasal leadership tuh. Nanti aku share lah ngan korang sikit sebanyak info tuh yeak. Sharing is caring... kan kan kan.

No comments: