"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

27 October 2009

Jalan² naik keta :D

Coca dah makin cerdik sekarang. Asal mommy ngan daddy dia pakai cecantik nanti mulalah dia dah stand by tunggu depan pintu. Kalo letak cage dia sesiap depan pintu nanti pandai jer dia masuk dan dok dendiam dalam sangkar tuh. Macam dah tau jer nak dibawak berjalan...

Masa nih ikut mommy dan daddy pegi breakfast dan gi Tesco Puchong. Bukan bawak keluar Coca pun tapi biokan ajer dalam keta tuh. Hmmm penderaan kucing ker tuh??? Tapi so far alhamdulillah Coca macam baik jer. Dah namanya bawak kucing pastuh tinggalkan dalam keta makanya mommy dan daddy dia memang tak bley mengelat. Lepas beli² barang terus chow! Karang tak pepasal jer...

Kalo balik keja sekarang pun memang tak sesabar tuju kat Coca. Hmmm macam tuh lah agaknya kalo orang ada anak kot kan??? Hahaha takde anak orang maka anak kucing pun jadiklah ;)

No comments: