"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

05 October 2009

Makan² 1Malaysia :D

Aku ngan hubby plan nak buat makan² untuk kengkawan semua. Idok ler makan² bebesor kat hotel gituh tapi takat kat poolside area kondo aku tinggal nih jer. Sebenonya memang pun hasrat hati tak nak buat kat umah sebab keluasan umah aku nih lebih KECIK berbanding keluasan poolside area so tak nak lah nanti ada kengkawan yang rasa tak selesa ker hapa ker nanti kan. Lagipun kat situh senang sket - ada surau ngan toilet yang korang bley gunakan tanpa was².

Selain tuh ada gak kolam renang yang memang konfem lah bley berenang gituh. Kot lah andai kata korang bawak anak² maka memang bley sesiap lah bawak baju mandi bebudak tuh. Sesambil emak² makan² borak² gossip² maka ayah² bley lah tolong tengok²kan anak² mandi kolam... kan bagus gituh. Apa yang penting??? Kerjasamaaa...

Buat masa nih aku dan hubby plan untuk buat makan² tuh pada 24 Oktober 2009 (Sabtu). Sebenonya memang dah lebih tempoh hari raya ngan Deepavali tuh tapi hubby kata tak kisahlah buat bebila pun janji dapat jamu kengkawan makan. Kira kami buat konsep makan² 1Malaysia lah - selebret raya puasa plus deepavali plus raya haji plus krismas skaligus :D

So buat masa nih tolonglah pangkah dulu tarikh 24 Oktober 2009 dalam kalender korang yeak. Insya Allah kalo semua dah konfem maka aku dan hubby akan hantar jemputan gituh (samada kat blog nih ataupun kat fesbuk). Jangan tak datang pulak nanti yeak...

1 comment:

azimahjaias said...

chique... jangan lupa jemput saya ye. no. tel saya 019-3184829, azimah (kawan nowwa)