"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

22 October 2009

Makan² Fiesta @ Wisma CNI

Semalam kat ofis ada buat majlis makan² untuk semua staff sempena sambutan ulangtahun 20 tahun CNI plus raya plus Deepavali. Memacam ada - makanan yang berlambak sampai bley ditapau bawak balik umah, games dan kuiz yang menang hadiah wang tunai dan produk voucher!

Kena beratur dulu tunggu giliran nak ambik makanan tapi macam biasa harusss pose comel dulu. Nampak tak beg yang aku bawak tuh??? Hahhh kat dalam tuh ada Tupperware bertingkat yang dah siap sedia untuk dimasukkan ngan bekalan makanan. Hahaha tak padan kecik!!!

Dah namanya majlis makan² maka kenalah tunjuk pose rakus makan sate gituh. Alahhh takat sebatang sate tuh apa sangatlah rakusnya pun kan kan kan??? Hehehe nasib baik tak nampak pinggan mangkuk kat dalam gambo atas nih :D

Next bila lagik yeak ada majlis makan² nih??? Hmmm bila kala aku nak start diet nih??? Aiseyyy makcik dah gumuksss nih :((

No comments: