"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

01 October 2009

Mayday Mayday

~Kalo nak mintak tolong kena guna ayat lemah lembut sopan santun meruntun jiwa kan???~

Saya nak tanya nih dan harap² kengkawan bley tolong... Cemana nak post entry kat blog thru mobile yeak??? Saya ada Nokia E71 dan LG (alahhh lupa model hapa plak!!!) yang mana dedua enpon guna simcard 3G dan sah² bley tenet. Yang jadik masalahnya saya hanya bley view blog sajork. Kalo dolu saya bley jer post entry guna E71 tuh tapi sekarang nih dah tak bley plak. Asal saya sign in Blogger kan dia keluar simbol mangga pintu dan page tuh stay ajerlah lagu tuh. Kenapa jadik macam tuh ekkk??? Kompius nih...

Sama jugak bila saya cuba try test nak sign in Blogger kat enpon LG tuh - akan muncul simbol mangga pintu. Aiseyyy tak syiok lah macam tuh kan sebab tak dapat nak post entry kat blog guna enpon... Saya sungguh jeles tau kat kengkawan yang bley post entry thru mobile lelagik yang pakai iPhone tuh (Adie ler sapa lagik???!!!). Adakah ini menandakan saya kena beli iPhone (iPhone 3Gs kah???) jugak??? Alahhh tak minat sangatlah pakai enpon touch screen nih...

Tolong yeak kengkawan yang tau tuh jawab persoalan saya nih... tak bley tido lena nih selagik tak dapat jawapan. Plisss help me... nanti saya bagi duit raya ;)

No comments: