"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

07 November 2009

1Malaysia 1CNI (Part 3)

2nd day @ puncak - 31 Oktober 2009

Hari kedua dah ramai staff yang bertugas bahagian indoor sampai ke puncak. Hahhh baru ada kawan reramai... idok kalu Abang Asri ajerlah yang berkawan jadik teman gi makan ngan aku ;))

Katanya pagi hari kedua ada rehearsal tapi berjanggut tunggu punya tunggu takde pun!!! Hangin kan???!!! Kalo tau takde rehearsal baik aku bantai tido kat bilik hotel tak pun pegi ukur jalan indoor ngan outdoor :(

Malam baru tiba turn kitorang rehearsal. Itupun katanya full rehearsal tapi hmmm entahlah tak mau komen lelebih sebab hanya mereka dan keluarga mereka yang terlibat ajerlah yang mengetahui...

Nearly 12am bley plak ED nak buat discussion ngan all the emcees. Adehhh dah lah kitorang tak makan malam lagik. Memang lapar perut dah siap masuk angin puncak tak tau nak cakap. Sib baiklah orang kuat puncak berbesar hati belikan kitorang nasik goreng malam tuh. Habih discussion nearly 2am. Gilosss... esok pepagi dah nak kena bangun!!!

No comments: