"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

08 November 2009

1Malaysia 1CNI (Part 6)

3rd day a.k.a hari kejadian @ puncak - 1 November 2009
~Stars of the Nite~


Sementelah tugas aku as emcee ditarik balik untuk acara dinner di saat² akhir makanya malam tuh aku hanya tayang muka buat² sibuk!!! Hahaha bunyik ayat macam tak puas hati jer gituh kan??? Takdelah aku pun tak kisah sangat tak jadik emcee untuk acara dinner tuh tapi at least bagitau lah awal². Entahlah kan susah nak cakap kalo banyak sangat politik nih :D

Nih gambo terakhir aku ngan Rizuan memandangkan hari kejadian nih adalah hari terakhir dia bersama CNI. Mesti nanti rindu gilosss kat dia... huk huk huk :((

Mintak tolong entah mamat banquet Genting mana nih dok potongkan kek gabak yang Genting hadiahkan untuk CNI. Gila babas besar dia kan??? Tak habih makan tuh!!! Aku ngan few frens yang bertugas malam tuh cubalah jugak makan 1/50 potongan dari kek tuh tapi hahaha nan adooo!!! Makcik tak larat beb...

Nearly 12am baru kami semua gerak balik bilik. Itu pun lepas memasing kena "halau" dek orang² yang nak mengemas dewan yang digunakan tuh. Hahaha kalo tak kena halau tuh mau sampai esok pagi kami tak habih sesi anyam ketupat ;))

No comments: