"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

11 November 2009

Greatest Oldies Collection

Semalam pegi beli CD lagu as per title above. Dalam satu set tuh ada 10 cds kesemuanya with 200 songs!!! Walaweyyy bley dengar back to back sampai muntah!!! Semua lagu dalam tuh lagu² lama. Lagu² zaman aku bebudak dolu tapi memang bley kata masuk jiwa lah gituh.

Selama nih tetiap petang waktu balik keja asyik dok dengar kat KL.fm sajork sampaikan balik umah terpaksa google kat internet sebab nak tau lagu dan lirik yang didengar dalam keta tuh. Kali nih tak payah buat gituh dah. Tak payah jugak nak sesusah mencari tajuk lagu hapa pastuh nak kena donlod plak. Hmmm sukanyaaa...

Cumaaa yang buat tak best PC kat ofis nih tak bley plak nak read CD tuh. Hampeh koman kokak tahap megasakti (hahaha kopiket word Kak Red nih) btol PC kat ofis aku nih kan??? Gerammm btol. Baru aku nak layan jiwang karats dengar 200 oldies songs seharian nih tau. Nampak gaya kenalah pakai external CD reader kot. Mana mau carik??? Hanginnn satu badan btol dibuatnya sampai tak tau nak hempuk sapa nih. Nak hempuk PC ker nak hempuk CD??? Ishhh semalam layan CD tuh dalam "bluberiti" ok jer :(

cHiQuE:
Dalam pada hanginnn satu badan tetiba Allah berikan aku keceriaan plak... alhamdulillah :D

No comments: