"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

16 November 2009

Kenapa rajin sangat???

Sekarang nih baru pukul 6 petang (ada setengah jam lagik sebelum waktu balik keja) tapi meja aku dah bersih bersinar kelebihan Sunlight. Tatau lah mood rajin datang menjelma walaupun sungguh sejuksss di dalam bilik inih ditambah dengan perut berdondang sayang lagu hip hop. Tak tau nak buat apa dah nih. Nak berjalan dari satu department ke department lain hmmm memang bukan aku lah tuh. Bebudak Sales termasuklah Kak Maiza sibuk ngan entah apa acara kat bawah tuh. Tak kuasa plak aku nak menebeng walaupun tadik nampak macam ada makan². Aku kena control comel gituh kan ;))

Harinih aku sukatik ambik halfday ekceli - pegi jenjalan ke Bukit Jalil melaksanakan urusan tooot yang mana harap² berita baik menyusul selepas inih. Doakan yang terbaik untuk aku yeak ;)

Masuk ajer ofis tengahari kemas ituh inih pastuh terus buat kerja. Terasa macam tetiba lapang plak workstation aku nih. Kot lah mana tau bila rasa macam nak hantar notis sebulan tinggal kemas barang atas meja sajork. Hahaha harusss ada spekulasi, gossip² liar, angin lintang sepoi² bahasa etc etc dengan kenyataan aku nih. Korang² semua memang suka tau nak ambik tau hal seluar dalam aku!!! Rileksss takde apa pun yang berlaku buat masa sekarang nih tapi esok² aku tak tau lah... hiksss :D

Hmmm tak tau dah nak citer apa tapi yang pasti aku memang rajin kat ofis harinih ;)

No comments: