"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

23 November 2009

Minggu vampire >:)

Hahaha letihlah korang membaca pasal vampire a.k.a pontianak hensem kat blog aku dalam minggu² nih. Kemaruk sudah sama ituh Edward Cullen. Tetiba macam dah tak sesabar nak tengok New Moon padahal baru semalam jer tengok Twilight tuh. Sebelum² nih pun tak pernah hingin nak ambik tau pun pasal movie nih. Asal tiap kali lepak MPH siap bley buat bodoh lagik kalu lalu rak buku hok ada novel Twilight... sombong wa cakap lu!!!

Sekarang??? Alemakkk macam teringin nak habiskan duit plak beli novel Twilight Saga nih. Last aku baca novel baser omputih pun dah tak hengat bila nih. Cuma kat umah tuh ada lagik few books / novels yang blom aku start baca lagik. Novel gabak Ketika Cinta Bertasbih pun tak sentuh lagik. Entah bila nak start baca pun tatau. Plak tuh sekarang nih dah ada cita² nak beli novel baru. Adoyaiii sabar Chik sabar... tak larik Edward Cullen dikejar :))

No comments: