"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

17 November 2009

Popeyes Louisiana Kitchen

Lupa nak citer hok nih plak...

Last Friday sebelum menonton 2012 aku ngan hubby kan pegi makan kat Popeyes Sunway Pyramid tuh. Ekceli sebelum nih dah ramai kengkawan dok cerita pasal keenakan Popeyes nih. Kebetulan plak memang tataulah samada HQ dia ker atau factory dia ker memang bebetul located depan ofis aku nih.

Nih hubby punya ada ayam, ikan ngan udang tapi hubby makan ayam sajork as ikan dan udang aku yang bedal hahaha :))

Nih aku punya plak - mashed potato large. DikOwn cakap mashed potato dia sedap. Haah memang sedap. Memandangkan aku nih sorang yang gila kentang makanya aku rasa mashed potato dia lagik sedap dari whipped potato KFC tuh. Opsss KFCians jangan marah yeak sebab tuh pendapat aku ajer.

Lenkalik bleylah layan Popeyes lagik. Sekarang nih memang hubby tak bagi aku makan ayam sob sob sob tapi kat Popeyes ada menu hok lain jugak selain ayam semata. Yang pasti mashed potato dia tetap menjadi pujaan hatiku ;)

No comments: