"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

23 November 2009

Sh**L Assessment Test

Lupa plak aku nak update pasal assessment test last Saturday kan??? Hmmm since assessment test tuh start at 11am makanya agak lewat sketlah bertolak dari rumah. Kengkunon sesiap nak pegi brekfes kat luar tapi kedai roti canai sedap bawak tiang letrik tuh sungguh ramai umat makanya kami (aku ngan hubby ler) terus ajer ke Damansara.

Dari jalan besar dah nampak Sh**L House tuh so macam konfiden lah reti nak pegi. Siap singgah BSC nak brekfes tapi sudahnya tak jadik sebab masa tuh dah 10am. Karang lambat sapa yang susah??? Aku jugakkk... From BSC pusing² mencarik jalan nak ke Sh**L House tuh. Konfius dibuatnya tapi sebab hubby sungguh terer (bluwekkk!!!) makanya jumpa jugaklah. Daftar diri at 10.30am dan ada about 30 minutes waktu menunggu kengkunonnya nak study apa² yang patut. Study tuhhh hahaha :))

Ramai rupanya yang datang. Dibawa masuk ke bilik meeting gituh kot dan at 11am start lah test tuh. Adehhh rupanya one hour written test daaaa. Semua soalan pun pasal English grammar. Adoyaiii aku pulun study wokey tapi satu soalan pasal apa yang aku study tuh langsung tak masuk pun. Soalan memang kacang putih (susah lagik masa written test WHO ngan Maersk dolu) tapi tatau lah jawapan aku okay ker tak. Memandangkan aku percaya kepada rezeki Allah makanya kalo ada rezeki dapatlah aku shortlisted untuk pegi interview plak. Idok kalu... terima dengan lapang dada :D

Habih test at 12noon then terus shoot gi makan. Lapar beb sebab dari pagi aku tak jamah apa pun. Berdebar nak ambik test kunonnya. On the way balik umah singgah kat OTWC Bandar Puteri. Makan ituh makan inih then terus balik umah. Memula nak keluar balik pegi jenjalan Sunway Pyramid tapi tak jadik plak. Dok umah ajerlah layan cenel movie dari satu cerita ke satu cerita ke satu cerita.

Tuh ajer...

No comments: