"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

19 November 2009

Tidooo pun sodappp (:|

Kesejukan dok dalam bilik nih. Boss Kecik takde pegi result planning tapi opsss dia dah balik umah pun (sesuka hati pegi result planning half day sajork!). Tatau nak buat apa sekarang nih... mengantuk pun yea jugak...

Harinih nak setel ngan HR pasal tax reimbursement. Dah hampir sebulan dapat surat dari LHDN bagitau yang aku sudah terlebih bayar cukai for 2005 sampai 2007. Harituh masa bulan puasa dah dapat cek duit raya dari LHDN (hok tuh untuk 2008) dan kali nih dapat lagik plak. Cuma yang membezakan kali nih aku kena claim sendirik. Kena mintak HR bagi surat (dunno surat apa) attached ngan EA form pastuh submit sendirik bersama reimbursement form kat LHDN. Luckily fail aku bukak kat LHDN Kelana Jaya tuh. Bley ambik time off larik ke sana kejap. Perghhh suka btol LHDN bagi aku duit raya - harituh raya puasa la nih raya haji pun dapat. Ehem² berkat tak pernah culas bayar tax gituh kan ;)

Lagikkk nak buat apa yeak harinih??? Dari tadik pening kepala sebenonya nih. Aku dok ralit buat Sudoku masa lunch break tadik. Adehhh memang dapat dilihat yang RAM aku lembab tahap dewa. Terkial nak menyiapkan hok easy tuh. Mungkin sebab tengahari kot so pala hotak macam dah tak berapa nak fresh... hiksss ;))

Oh yaaa aku belum habiskan isi borang for *tooot* this coming Saturday. Adehhh letih bebeno mata nih memanjang dok mengadap skrin komputer dan tetiba rasa macam nak tido lah... can meh???

No comments: