"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

23 November 2009

Wannabe a vampire >:)

Bengong btol title entry harinih...

Semalam menonton filem Twilight kat Star Movie. Hmmm rasanya dah ada kot drama series citer nih tapi memang tak penah aku layan pun. Tetiba tengok movie dia semalam yang dah hampir² masuk separuh masa kedua rasa ralat plak sebab tak penah tengok pun drama nih. Hahaha rupanya filem Twilight yang ditayangkan kat Star Movie tuh tahun 2008 dolu dah ada. Cemanalah aku bley tertinggal ketapi nih yeak??? Macam best sebenonya citer dia dan tetiba rasa macam hensem plak pontianak omputih nih :))

Dengonya sekarang dah ada hok baru entah sequel ker hapa tatau plak aku - New Moon. Masih mengekalkan pontianak yang sama kot. Aiseyyy nampak gayanya lepas nih memang nak kena layan drama pontianak nih. Manjang tengok citer sedih², nangis², perang², tembak² jadik rasanya sekarang nak tukar taste tengok citer pontianak lah plak...

cHiQuE:
Edward Cullen dah seru² nama plak rasanya nih... kehkehkeh :D


No comments: