"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

22 December 2009

Cari apa kat sinih???

Hahaha aku dah tertinggal keretapi :))

Cuba korang perati bebetul kat atas sekalik tuh (bawah header). Kat blog orang lain dah bersepah mendalah nih tapi kat blog aku baru jer nak ditambah. Bukan apa ini tujuannya nak memudahkan korang dan aku sendirik jugak mencari entry² yang dolu². Kengkadang tak terlarat nak search kat archive tuh kan???

Lepas nih harap² takde lah lagik yang komplen susah bebeno nak carik entry dolu² dalam blog nih. Semuanya di hujung jari ajer sekarang. Andaikata korang nak carik entry yang diingini maka korang type ajer perkataan atau apa sajalah ikut sukatik isi perut korang dan insya Allah akan keluarlah entry yang korang inginkan. So puas hati???

No comments: