"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

31 December 2009

HaiHai BaiBai

Harinih hari terakhir aku bersama ngan ko. Aku harap semua perkara baik dan buruk yang terjadi kat diri aku dalam tahun 2009 nih dapat dijadikan sempadan dan panduan untuk diri sendirik. Aku tak pernah salahkan ko atas apa pun yang terjadi. Walaupun kengkadang ko buat aku nangis tapi ada ketika tuh ko memang buat aku hepi. Aku tak akan lupakan ko 2009! Ko jangan sedih² sangat yeak atas perpisahan ini sebab aku yakin kawan ko 2010 mampu jalankan tugas yang sama macam ko. Entah² 2010 lagik cemerlang gemilang terbilang kot. Terima kasih banyak yeakkk sebab ko memang setia menemani aku sepanjang 365 hari nih. Babai 2009 :(

Nampak gayanya ko akan (ker terpaksa???) mengganti tempat 2009 untuk menemani hidup aku. Aku harap sangat semoga ko dapat bagi hari² yang bebetul cemerlang gemilang terbilang kat aku. Semoga tahun 2010 nanti rezeki aku makin mewah berlipat kali ganda, panjang umur dan semua yang baik² belaka lah. Ko jangan plak nanti nak buat hal kat aku tau!!! Aku nih garang!!! Hahaha see blom apa² ko dah kena sound ngan aku. Okay² semoga kita akan jadik kawan baik sepanjang 365 hari dalam 2010 nanti (tuh pun kalo Allah panjangkan umur aku untuk jumpa 2011 plak). Welkam 2010 :D

2 comments:

fiza said...

Selamat tahun baru 2010 (^_^)

cHiQuE CoMeL said...

@fiza
selamat tahun baru 2010 jugak :D