"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

22 December 2009

Jommm tengok movie

Bersemangat nih...

Memula tau pasal movie nih harituh tak hingin pun nak pegi tengok. Siap cakap kat hubby cerita macam hapa² ajer (cos i tot movie nih macam citer kartun gituh - am not into cartoon lah). Dua tiga hari nih ramai plak kengkawan yang dah tengok bagitau movie nih kira paling best di abad inih. Huhuhu kenyataan tak bley blah dan nampak sangat memang macam sengaja nak mengumpan tuh. Maka aku pun dah ala² menggediks nak pegi tengok jugak. Siap demand tuh nak tengok hok versi 3D. Alahhh harga tiket mahal sket jer kannn???

Wahhh kira wiken yang panjang untuk minggu nih dah ada aktiviti lah :)

No comments: