"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

03 December 2009

Makan gaji buta

Harinih Boss Kecik (BK) bercuti. Nak kata banyak keja tak jugak pun. Aku cuma follow up few matters yang BK bagitau semalam pastuh hmmm tak tau apa dah nak buat. Monthly promotion planning dah settle semalam. Production tree report tunggu supplier feedback by 4th. Report untuk price increase items pun 4th baru dapat info. So harinih nak buat apa yeak???

Dari duduk sesaja makan gaji buta tak buat apa maka aku baca novel lah. Dah empat hari tapi baru separuh jer novel nih dibaca. Hahaha lembab gilos tuh bukan apa sesambil baca aku bayangkan Edward Cullen sekalik. Hmmm...

Tak sesabar nak habiskan novel Twilight nih. Pasnih terus sambung baca New Moon pastuh Eclipse pastuh Breaking Dawn. Aku kan memang spesis tak sesasabo kalo baca novel nih. Tinggal lagik larat tak larat ajer nak perabihkan... Arghhh yakin boleh!!!

Wokeyyy... memandangkan BK takde (gangguan pun takde) kan maka aku sambung lagik baca novel lah ;))

No comments: