"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

07 December 2009

Makan² Sushi King

Aku ngan hubby bukan pemakan sushi sebenonya. Macam tak reti dan tak penah nak cuba pun. Takde orang nak ajar kot. Macam aku sebenonya selalu jer supplier belanja makan kat restoran Jepun kat hotel tuh. Katanya itu ajer makanan yang halal untuk diorang belanja aku. Chehhh belanja aku western food pun boleh sebenonya...

Kebetulan plak last week aku dapat vouchers makan² Sushi King bernilai RM50. Perghhh setahu aku kalo RM50 tuh bley makan banyak gituh. Hmmm memula ingat nak bagi jer vouchers tuh kat ofismet yang gila sushi tapi bila lagik aku nak cuba dan belanja hubby makan sushi kan ;)

Tadaaa tuh lah atas meja makanan kami. Hahaha tak reti nak pilih pun sebenonya. Ikut pandai sendirik lah. Kira okay jugak kan makanan dia. Nak kata banyak pilihan idok jugaklah sebab aku kan jenis memilih makanan sket. Aku pun lupa apa yang aku order sebenonya...

So sekarang aku ngan hubby dah reti sket makan² sushi makanya lepas nih bleylah yeak jangan memalu jangan segan nak masuk kedai sushi lagik hehehe :D

No comments: