"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

07 January 2010

BOF Original Soundtrack #2

Tadaaa!!! Hahhh inilah yang aku jumpa dan dah TERbeli kat Speedy tuh. Suka suka suka!!! Korang yang dah lama mengikuti blog aku nih sah² dah tau yang aku memang gilakan BOF *JunPyo especialy*. Bukan sebab ada BOF kat 8TV sekarang nih tapi sebab dah ada lama dolu kat cenel 303 KBS World.

Dah empat kali aku layan drama nih sebenonya - 1st kat KBS World. 2nd kat mysoju. 3rd beli original DVD ratusan ringgit then balik umah tak sesabo nak tengok lagik. 4th sekarang nih kat 8TV. Aiyokkk rasa macam dah bley hafal skrip dan jalan cerita pejam mata pun aku bley ingat huhuhu.

Original soundtrack hok #1 harituh dah beli. So tadik kebetulan tak sengaja nampak hok #2 nih makanya menggelitik nak beli. Kengkunon ala² nak buat koleksi gituh. Pasnih nak kena tunggu OST #2.5 plak hok bonus track empat lagu ajer tuh. Hahhh see aku dah tau semua pasal BOF nih. Padahal kalo nak tau nih kat kiutilepi aku dah donlod awal² lagik kesemua lagu dalam OST (dari #1 sampai #2.5) tuh tapi menggatal nak beli jugak. Sila salahkan JunPyo :D

Hahhh nak bagitau lagik... beli OST #2 nih dapat free beberapa keping postcard BOF, dapat card denda kaler merah F4 sekeping (habislahhh aku!!!) ngan dapat L-shape file dua keping (macam dalam gambo atas tuh). Aku sukaaa!!!

4 comments:

gelarezz said...

amek crite tu dari mmber..
dah tgk 3 kali dah..
mmg best!!
haha

cHiQuE CoMeL said...

@gelarezz
okay pasnih tmbh lg sekalik tgk yeak... kasik sama ngan saya ;)

zeti said...

chique.. zt pun layan gak citer ni.. minat pyo gak :D ehehe.. lagu dia suma zt donlod dr internet.. pastu aritu husband bwk balik poster gmbr jun pyo sorang..

cHiQuE CoMeL said...

@zeti
hahaha kita share junpyo lah gituh yeak... chik pun dah donlod lagu tuh semua kat internet tp bila nmpk hok cd tuh tetiba menggatal nak beli gak... junpyo punya pasal :D