"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

04 January 2010

CocaNur dilamun rindu ;))

As daddy ke luar negeri (Johor tuh consider luar dari negeri Selangor lah kan???) makanya Coca agak blur² berpisah dari daddy dia. Memang Coca agak manja terlebih ngan daddy walaupun daddy dia garang yang hamat.

Kesian btol sampai tergolek dog cat kat bawah meja menahan rindu kat daddy dia. Dah tak tahu nak buat apa agaknya sebab takde orang nak melayan. Tuh lah sapa suruh tak mau fren² dengan mommy???

Masa nih dah dekat jam 11 malam dan aku dah ready nak tido. Memula Coca pun dah terlena sebelah aku tapi entah cemana dia terdengar bunyik pintu umah jiran terbukak cecepat dia lari dok menunggu depan pintu. Mungkin dia pikir daddy dia dah balik. Pity him... muka sedih jer tunggu² daddy takde.

Entah cemana agaknya dah lama menunggu (aku pun tatau sampai pukul berapa Coca menunggu depan pintu tuh sebab aku dah tido) tau² ajer dia dah menyelit masuk dalam selimut tido sebelah aku. Tak lena btol aku dibuatnya sebab kekejap dia terjaga terus meow² so dengan aku sekalik pun dia suruh bangun. Mungkin rindu kat daddy lah tuh...

Takpe malam nih daddy balik :D

No comments: