"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

26 January 2010

Doposen untuk ARC13

Setelah mendapat penjelasan serba ringkas dari ARC (sebut: arkkk macam bunyik burung gagak tuh) makanya tau lah aku sekarang cemana nak letak iklan between content tuh. Aiseyyy senang yang hamat rupanya. Apasal lah aku pegi pikir jauh bebeno??? Tuh lah orang kata kan malu bertanya sesat jalan. Nasib baiklah aku blom jauh salah masuk simpang jalan kalo tak mau ajaran sesat dah nih. Makasih ARC ajar akak yang tak berapa nak pandai nih...

Okie meh kita cuba try test tengok jadik ker tidak...

cHiQuE:
ARC dah pesan kalo takde iklan tuh muncul maknanya takde rezeki lah tuh sebab iklan tuh ala² Choc Fudge kejap ada kejap takde. Arghhh takde iklan kalu mintak balik limaposen plak dari ARC... tak dulik!

4 comments:

ARC™ said...

xde pong??//

cHiQuE CoMeL said...

@ARC (dgn TM kecik)
haah lah... hmmm bawak meh limaposen :(

ARC™ said...

kak salah buat tu kot

cHiQuE CoMeL said...

yiehaaa dah pandai... ada iklan between content ;))