"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

28 January 2010

Entry nih takde tajuk

Hahhh petang yang berarak mendung kelabu di luar sana plus sungguh takde keja nak dibuat kat ofis nih!!! Buhsan tahap cipan di luar kawalan dah aku nih... adoyaiii.

Sepanjang petang aku dok buat menda ni lah - sign kad raya cina ngan tampal alamat suppliers plus setem kat sampul surat. Gila banyak wokey!!! Macam boss sign cek jota² plak lagaknya tapi yang nih boss kena tampal alamat ngan setem semua sendiriklah :(

Buhsan plus mengantuk gilos plak petang nih sebenonya. Nasib baik jugak ada menda nak dibuat idok kalu mau aku buntang mata dok berfesbuk ngan buat lawatan sambil skodeng dari satu blog ke satu blog. Hmmm...

cHiQuE:
Aku adalah sorang pekerja yang sungguh efisien makanya keja aku sentiasa habis on time (haktuihhh!!!) tetapi memandangkan kampeni amat berat nak bagi aku promotion ngan inkrimen untuk tahun lepas jadik tahun nih aku nak jadik pekerja cemerlang plak. Cemerlang berfesbuk ngan blogging kat ofis gituh... erkkk bley ker???

4 comments:

pak long said...

salam...
pendahuluan citer cam senikata lagu allycat jer...
moga appy selalu

♥Hernee Nazir♥ said...

alamak..bru tringt la..kadraya kad cina opis xsend lg..

Aus said...

ahahaha..
banyak tak hengat punyelah..

hahaha..

nnt raye puase jgn lupe anto kad..haha..


ANDA MUNGKIN MEMINATI :
Cinta FullTime Atau PartTime

cHiQuE CoMeL said...

@pak long
hahaha sentimentel di ptg hari gituh... biasa ler ;)

@♥Hernee Nazir♥
alah xpe... ada 2 mggu lagik sblm raya cina :D

@Aus
hehehe owaittt nnt akk pos kad raya spesel punya utk Aus ;)