"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

12 January 2010

Hampagas btol!!!

Pagi tadik ada 2010 Result Planning.
Sungguh hampeh tahap apa pun tatau aku nak cakap :((
Takde promotion... okay fine sebab aku pun tak hadap sangat.
Takde increment... arghhh!!!
Kira macam setahun dalam 2009 tuh aku kerja takde hasil.
Takde sapa nak hargai pun :(
Taunya nak kerah meng"kulibatak"kan aku ajer.
Geram!!! Geram!!! Geram!!!

Appraisal aku cantik cun melecun jer last year tau.
Tapi biasalah diorang beli jiwa tak hengat!!!
Tau² harinih dalam result planning bagitau semua freezed.
Pala hangguk btol lah!!!
Konfem cecepatlah pergi... pergi... pergi...
Jiwa kacau aku dibuatnya dua tiga hari nih nanti :((

2 comments:

Aidi-Safuan said...

huhu...sabar2..
ade internal problem kot.
sabar jer~

cHiQuE CoMeL said...

@Aidi-Safuan
haahhh mmg diorg² nih ada internal problem kot - budget utk staff increment tadak duit tp buat ofis renovation juta² ada plak duit...