"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

15 January 2010

Hapdet! Hapdet! Hapdet!

Aiyokkk harinih aku kekeringan idea tahap kemarau tatau nak post entry apa kat blog nih. Aiyokkk tidak tidak aku tak bley tak post entry. Nanti cemana nak dapat duit hasil lenguh jari jemari dari nuffnang??? Go cHiQuE go!!!

Ehhh nak tanya nih... cemana nak letak iklan nuffnang kat bahagian selepas entry tuh??? Alah hok letak tetengah tuh. Hmmm dah cuba godek² kat bahagian HTML tuh tapi tetiba jadik pening tengok entah hapa² code dah rupa cacing ajer lebih kurang. Tolonggg plisss...

Kita sesama insan nih memang kena sentiasa tolong menolong bantu membantu. Harinih hari aku mintak tolong nanti esok lusa kot korang plak mintak tolong kat aku... hahhh sapa tau kan??? Hiksss :D

Ajar yeak... makasih.

No comments: