"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

27 January 2010

Heart attack? Don't read!

Dapat email pasal gambo² kat bawah nih...



I have a pen, my pen is blue
I have a friend, my friend is YOU :D
(ingat lagik tak pantun zaman kanak² Ribena nih???)

cHiQuE:
Huhuhu surprise ker??? Aku takde idea nak post entry pasal citer apa harinih. Kebetulan plak dapat email yang rasa macam syiok ajer kalo letak kat blog makanya inilah hasilnya... peace V

8 comments:

aisha wUtevA!! said...

hahaha, aku nih tak sabar ah nak buka, igt adec ape tadik. adehhh...

cHiQuE CoMeL said...

@aisha wUtevA!!
hehehe kira u mmg xde heart attack lah tuh pasal cepat jer... 'nway welkam :D

Aidi-Safuan said...

euww...first picture tuh naughty la. menci2~

Aus said...

ahaha..
gambar 1st xleh bla..
hehe..

cHiQuE CoMeL said...

@Aidi-Safuan
hahhh sapa suruh tgk... kan dah bgtau klu ada heart attack jgn baca entry nih :p

@Aus
elelele tp tgk jugak kan :))

woaini_87 said...

i like the bra punya... CLOSE to the heart

DC said...

Lol! So true!

cHiQuE CoMeL said...

@woaini_87 & DC
lps nih kena selalu appreciate bra... wokey ;)