"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

26 January 2010

Macam mana nih???

Ada sesapa bley tolong ajar tak cemana nak letak iklan nuffnang between content (post entry) tuh??? Adoiyaiii pening dah pala hotak nih gugel sana sinih pastuh dok cuba² edit HTML tapi tak jadik jugak. Sengal btol dibuatnya (!_!)

Lagi satu nak tanya nih kalo ada dapat Buffered Earnings ngan Metered Earnings plus Campaigns kat nuffnang tuh kira okay ekkk??? Mengong aku nih dok pasang iklan nuffnang dah kemain lama tapi langsung tak reti nak tengok. Tau² bila cek kat web nuffnang tetiba terasa macam terer plak huhuhu ;))

Ituh yang tetiba rasa teruja bersemangat waja nak pasang iklan nuffnang kat between content plak. Manalah tau kot² nanti ada rezeki terlebih... amin.

cHiQuE:
Saya budak baru belajar...

5 comments:

ageeba said...

saya pun nak letak dekat entry tapi tak tahu pulak camne. sama2 la kita ni tak tahu. heheh :)

cHiQuE CoMeL said...

@ageeba
hehehe tuh lah pasal kan... xpe kita tggu dgn sabar kot ada sesapa yg sanggup ajo kita berdua nnt ;)

Nowwa said...

Nnati awak dah tau ajar saya tau Lyana..saya dok edit HTML saya asyik kat bawah sekali je dia kuor..naik pening den!

ARC™ said...

between content nak yg auto ke ataupun sendiri letak?

buffered earning r power kak

cHiQuE CoMeL said...

@Nowwa
hahhh sy buat pun jd lagu tuh... dia dok bawah sekalik. malu agaknya kot??? okie nnt sy dah terer sy turunkan ilmu letak iklan kat awk yeak ;)

@ARC (ehhh dah ada TM kecik)
psttt buffered earning tuh apa sbnrnya yeak??? apa beza iklan sendirik letak ngan auto tuh??? akk nak yg canggih & senang & x payah nak pikir² pening kepala punya... ajar yeak ;)