"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

25 January 2010

Makasih daun keladi

Wahhh aku terharu sebenonya. Tak sangka plak rupanya kontes merapu ntah hapa² yang aku buat harituh ada sambutan. Ingatkan saja suka² nak bagi hadiah kat pembaca bertuah (sorang jer!) sebab macam takde sapa nak jadi follower blog aku nih tapi tetiba plak sambutan di luar jangkaan. Terima kasih semua...






Memang jawapan yang aku terima dari korang serius mencabar minda. Tuh dia tengok jawapan yang diberikan. Aku pun tak terfikir sampai macam tuh sebenonya sebab aku nak tengok sapalah yang bertuah sanggup jadik follower yang ke-15 blog nih (huhuhu blog orang lain tuh dah ada ribu raban follower pun).

Memandangkan sambutan untuk kontes merapu di luar jangkaan aku rasa macam next time nak buat kontes hok bebetul lah tapi nak buat kontes apa yeak??? Okie aku nak kena perah otak nih pikir kontes apa yang menariks. Kalo kontes menariks makanya hadiah kenalah jugak menariks kan??? Hmmm...

Anyway terima kasih daun keladi buat kengkawan yang memberi respon dalam kontes merapu sebelum nih yeak. Ailebiu lah ~muahs muahs~

8 comments:

Aus said...

eh kak..
tu namenye rezeki..
hehe....

tahniah !!

wansteddy said...

ha... contest/giveaway la salah satu tips nk dapatkan ramai follower. kdg2 kita tak payah paksa peserta jadik follower n addlink blog kita, automatik ramai yang sudi follow sebab kalau save link n follow boleh tau perkembangan terkini contest anjuran penaja tu :)

lebih manis ramai yg sudi jadi kawan baik juz involve simple contest kita je. sbb tu saya suka buat n join contest :)

btw: nice contest awak buat. mmg sakan kitorg cari jawapan. kui3...

wansteddy said...
This comment has been removed by the author.
wansteddy said...

sori terklik komen tadi 2x :)

ieyza said...

walau contestmu ntah ape2 ntah...tapi ku tetap suka...i like...fenin kepala ini memikirkan benda alah 15 nie tauuuu...hehehe

cHiQuE CoMeL said...

@Aus
yeaaa kita mmg x nmpk rezeki kita kan ;) so cemana cara nak kontek Aus nih???

@wansteddy
hmmm sy mmg x penah buat kontes² nih tuh pasal tetiba mcm teruja bila ramai yg terlibat... terharu dibuatnya :D

@ieyza
okie² next time sy buat kontes hok mmg ada harapan menang yeak... jgn serik plak yeak ngan kontes ntah hapa² harituh :)

Aus said...

akak memang best..sekejap je da ramai follower..hehe..satu permulaan yg hebat gitu..
wajah2 bakal blogger terkemuka ni..

owh..email

ausmelankolik@yahoo.com.

ok !!

cHiQuE CoMeL said...

@Aus
org kata kwn bio ribu² lemon gituh... btol x??? ;)