"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

21 January 2010

Mari makan cekelat :D

My dear fren Nowwa udah jadik tokey cekelat sekarang nih. Woweee inih pompuan memang panjang akal business minded. Respek btol lah sebab ada ajer business yang dia buat. Bilalah aku nak jadik tokey macam dia kan??? Hmmm...

Aku dah cuba sedaya upaya tanpa permission tuan tanah nak mencilok gambo² cekelat kat blog dia tadik tapi tak bley plak. Makanya tugas korang plak kena pepandai sendirik masuk kat Nowwa Chocs untuk mendapatkan sebarang maklumat lanjut. Sekarang nih rasanya dia masih menjalankan misi rangka promosi cekelat dia dengan bermurah hati nak sponsor majlis yang korang anjurkan. Erkkk tawaran masih dibuka ker??? Hmmm senang cerita korang kontek dia sendiriklah. Karang aku salah info buat naya jer...

cHiQuE:
Hmmm ada harapan dapat komisen (cekelat percuma) tak agaknya nih??? Huhuhu ;))

3 comments:

Nowwa Fitri said...

Owh..sayang Chique..tawaran masih terbuka..ada lagi 6 offer..hehhe..so sesapa berminat baiklah contact saya cepat!

cHiQuE CoMeL said...

@Nowwa Fitri
syg awak jugak... muahsss!!!

ARC said...

chique comel
nanti cuti summer saye bawak balek choc NZ utk chique

hak3

Misteri malam pertama bersunat

Cerita tahun lepas