"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

07 January 2010

Owh main salji yea

Gambo dicilok dari blog Kak Long. Hamboiii main salji tak hengat!!! Angah jeles wokey!!! Mencik!!! Mencik!!! Mencik!!! Ngapa tak bagitau awal² salji nak turun??? Idok kalu Angah bley plan awal² pegi sana. Tak suka tau tengok gambo men salji anak beranak ajer!!!

Arghhh tapi takpe setakat men salji tuh hmmm dolu Angah pegi Genting Highland dah masuk Snow World main salji air batu parut tuh so Angah rasa sama jer sajli Cardiff ngan salji kat Snow World GH. Yang pasti kat sinih ada roti canai ngan teh ais sedap tak macam kat Cardiff. Tuh kat simpang jalan kampung nak ke Puchong Indah tuh ada roti canai sedap bawah tiang letrik. Garinggg roti canai dia tau!!! Roti telur bawang ngan roti sardin pun okey bley tahan gak rasa dia. Owh make sure kalo order roti sardin pesan kat orang tuh jangan letak cili padi idok kalu tergeget hahhh berasap sendirik mau ingat!!! Jomlahhh pekena roti canai bawah tiang letrik...

cHiQuE:
Apa kaitan salji Cardiff dengan roti canai perghhh garinggg tak hengat kat bawah tiang letrik tuh??? Arghhh abaikan... statement dengki memang macam tuh ;))


4 comments:

isha said...

teringin sgt nak maen baling-baling bola sajli

DaHLia said...

huhuh..bila laa dpt peluang main skate....

cHiQuE CoMeL said...

@isha
jom pegi snow world genting highland... situh ada salji air batu parut so bley jugak nak rasa kalo takat nak men baling² tuh :D

@DaHLia
skate??? kita men skate board x pun roller skate ajerlah kat sinih kot :((

Along said...

Skrg ni banyak IPTA tngh offer keja lecturer for those yg dh ada master. Try mintak! Kalo ada rezeki, dapat, die org akan offer terus utk buat PhD di luar negara. So boleh la dpt main seno nnt.

p/s. seno tuh indah khabar dr rupa. keburukan lg banyak. sama mcm tmpt kita la bila banjir melanda.