"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

24 January 2010

Pemenangnya adalah...

Hahaha harituh baru ajer beberapa jam post entry nak carik penunggu pembaca bertuah kat blog aku nih tetiba dah ada pemenang pun...

Tadaaa!!! Muka siapakah ituh??? Aus namanya (Aus yang iklan kat TV hok muka kelat masa nak pegi PLKN tuh???) Hahhh sila bagi maklumat lanjut cemana nak dihubungi untuk antor hadiah yeak :D

Aus menjadi follower yang ke-15 pada hari Jumaat 22 Januari 2010. Cemana aku carik pemenang??? Alooo kan dah bagitau tuh aku suka nombor 15 dan tetiba plak Aus sudah jadik follower yang ke-15 kat blog nih. Owh yea cara melihat follower ituh adalah bermula daripada bawah sekalik. Makanya cuba kira sendirik adakah benar Aus follower yang ke-15. Hahhh btol kan??? Puas hati semua kan??? Aku tak men tipu kan??? Sebenonya aku tak sempat nak capture gambo masa Aus bebetul di tangga ke-15 tuh tapi kira hok nih pun bley pakai as bahan bukti lah...

Okay² aku tau ramai sebenonya follower kat blog nih tapi awat tak mau fren² klik kat butang follow tuh??? Malukah??? Korang jangan memalu jangan segan mehlah follow blog aku yang cikai tak seberapa inih. Nanti aku follow lah blog korang plak. Kengkadang tuh aku tau korang follow tapi sesenyap jer makanya tak dapeklah aku nak follow balik. Kawan biar ribu² lemon...

Okie buat kengkawan lain yang tak menang tuh (sah² korang kutuk contest aku yang ntah hapa² nih kan???) next time aku carik pemenang cara lain plak yeak ;)

6 comments:

Umar Abdul Aziz Bin Hj Mohd Affandi Bin Abdul Rahman said...

blog walking...blog yg cun,bleh visit n link x blog ni http://tolongsenyap.blogspot.com

cHiQuE CoMeL said...

@ Umar Abdul Aziz Bin Hj Mohd Affandi Bin Abdul
selamat dtg... blog linked :D

ieyza said...

gitu plak...waduh2...bagai nak rak dok mencari benda alah 15 nie...takpe2...len kali wat lagi yerr...hehehe

Aus said...

salam...
eeeehh...
ahahaha..
aku menang...
hahaha...
thanx !!!

cHiQuE CoMeL said...

@ieyza
okie² next time sy buat contest yg semua ada harapan menang yeak :D

@Aus
hmmm cemana nak kontek pemenang nih... details tadak pun...

jom makan said...

salam klik2 fly mas,kat luar xde kotak nak msj...sorry ya,klik me back boleh?