"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

22 January 2010

Siapa nak hadiah???

Cepat!!! Cepat!!!

Nehi nehi aku bukan buat contest tapi aku mencari pembaca blog bertuah kat blog "blue blue my world is blue" nih. Cemana aku pilih pemenang??? Ada lerrr tak bley bagitau sebab nanti karang rebut² plak korang nak jadik pemenang dan takde sapa plak yang nak jadik pengalah. Huhuhu macam siut jer ayat kan...

Okaylah aku bagi hint. Dah baca entry kereta "kepala lembu" Yusry KRU tuh kan??? Okay dah tau yang salah satu feveret number aku ialah 15 kan??? Makanya pemenang akan dipilih berdasarkan kepada angka 15 tersebut. Makanya pepandai lah korang skodeng celah bedah mana kat dalam blog aku nih yang ala² melibatkan nombor 15. Pening??? Hehehe syiok gak sesekali kasik post entry pening nih ;)

Untuk berlaku adil dan saksama maka aku timbang kati tak kiralah sapa pun bley jadik pemenang kecuali kaum keluarga. Okaylah andai kata kaum keluarga yang berjaya menemui angka 15 kat celah bedah dalam blog nih maka orang seterusnya yang akan diisytiharkan sebagai pemenang. Untuk kaum keluarga hok pemenang sebenar tuh akan... hmmm kaum keluarga pun nak kena bagi hadiah jugak ker???

Okaylah cukup nih ajer info dan hint yang aku bagi. Karang aku pening dan korang lagik pening. Apa² pun kuasa veto di tangan author blog gituh :D

Pat pat nyer sapa cepat dia punya... HADIAH!!!

22 comments:

Aus said...

mak aih..
camne ni..
cam best je..
nk join..
hehe

cHiQuE CoMeL said...

@Aus
sila... sila...

Aus said...

x jumpe la..
mane2..
cepat bagi hint..

Sharinginfoz said...

nak hadiah bagilah kat saya...

Pemimpin or Dipimpin???

Apsal Nama Afiqah Bukan Danish

cHiQuE CoMeL said...

@Aus
mana aci mintak hint nih :p

@Sharinginfoz
huiksss x aci lah men mintak² hadiah nih :p

Nowwa Fitri said...

Alaa.aatak payah buat contest la kasik saya je terus hadiah tu

cHiQuE CoMeL said...

@Nowwa Fitri
alahhh joinlah baru dpt hadiah ;)

adda said...

ayoyo .. tak faham.. dh carik yg ada no 15 cuma kt entry kepala lembu ngan entry ni je. hehe.. klik flymas untuk awak yee

cHiQuE CoMeL said...

@adda
hehehe tuh lah inih mmg bley consider entry pening nih... hahhh klik² flymas tuh. makasih :D

leEya said...

jumpe num 15 kat num flate kereta lmbu tu=WJY 15

cHiQuE CoMeL said...

@leEya
hehehe cuba lagik... cuba lagik...

wansteddy said...

entry New Moon Year + Eclipse

info: 15 Muharam 1431H

teka je. betul ke ni? kui3...

Ps; kena buat entry khas ke?

ieyza said...

nak try...
kat logo facebook tu...
kat besday tu ader tulis april 15, 1977...
so..kat situ letaknyerr no 15
tul tak???
hehehe

MyHasla said...

salam tuan rumah!!! and salam kenal juga. nak cuba gak boleh tak? kena buat spesel entry ke atau just bagi jawapan kat sini aje?
The answer is the word 'IS' in
"LOVING IS SHARING...SHARING IS CARING" (IS = 15)
hehehhe ntah ye betul ntah tidak. anyway just try je.

zai kulim said...

zai nak teka you besday ko 15 april..

tul tak??

hi_rose said...


nak teka gak...

LOVING IS SHARING = 15

SHARING IS CARING = 15

entah betul ke idak..

http://nyum289.blogspot.com/

zai kulim said...

15 april 1977

besday kan..kan..kan..

Happy besday..

taufidris said...

15....emmmmm....

15 april 1977...


besdal girl kan....

lobam said...

yang saya nampak April 15 1977.

cHiQuE CoMeL said...

wahhh bnyknya yg sudi join contest ntah hapa² nih... makasih yeak tp tuh saya dah bg entry pemenang ;)

nnt saya buat contest ntah hapa² lagik versi lain yeak... kali nih nnt nak bg semua mmg ada harapan menang punya ;)

Baiti said...

nie suker no 15 nie mesti tarikh wedding anneversary nie...hahahahah...baiti pun pening sebabrnyer..mcm ner nak join contest nie..hahahah....follow instruction sja sudehhh

tcer dila said...

org yg ke 15 yg mmberi komen entry ini...hihii