"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

25 January 2010

Sindrom mim.alif.lam.sin

Adehhh bila penyakit M datang menyerang memang hapah tak bley buat apa. Nak post entry tak tau nak type cerita apa. Krisis identiti btollah aku nih... ahaks!

Oh yaaa harituh beriyer nak masuk contest Saya Nak Cuti! ngan contest dari salah sorang ahli gengblogger hok citer pasal kereta tuh tapi tak berkesempatan lagik nak buat. Apa cer aku nih??? Haluuu enibodi home??? Tidurkah??? Arghhh tolonggg...

Arinih aku cuti tak pegi keja! Hmmm pepagi tak pagi sangat pegi brekfes kat OTWC. Pastuh gerak pegi Sunway Pyramid mencarik barang untuk kiutilepi nih. Kengkunon memula nak carik software Adobe Photoshop tapi takde. Sudahnya beli barang lain. Pusing sana sinih mencarik pun takde jugak then gerak ke Digital Mall USJ19. Ya ampunnn apa dah jadik dengan Digital Mall USJ19 tuh??? Rasanya cuma ada tak lebih lima kedai komputer ajer kat situh. Kata Digital Mall tapi nan ado!!!

Terus gerak ke Digital Mall PJ plak. Hmmm pusing sana sinih mencarik software Adobe tuh tadak jugak. Macam biasa TER tanpa sengaja beli menda lain. Kipaslah. Cool ball lah. Arghhh!!!

Konfem memang takde software Adobe kat situh sudahnya gerak balik sajork. Singgah lunch makan ayam KFC dua ketul. Pastuh rasa macam nanti beli online ajerlah software tuh. Guna duit plastiklah nampak gayanya adehhh. Pasnih dah ada Adobe tuh bleylah aku bikin blog header cecantik. Maklum aku nih buta seni sket tuh pasal blog aku memang serius macam sempoi jer. Tak reti lah katakan ;)

Takpe² tunggu aku ada Adobe Photoshop wokey ;)

No comments: