"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

27 February 2010

DikOwn's Wedding (Part 3)

Tarikh: 20 Februari 2010
Tempat: Stesen Keretapi Kluang




Tuh dia pakat reramai tiga bijik keta ke stesen ketapi nak ambik gambo ngan pengantin. Gila malu sehhh orang semua pandang² jeling² tapi biasalah prektis jadik artis gituh kan. Malu blakang kira ;))

Dimaklumkan bahawa dalam reramai gambo bukan pengantin kat atas tuh aku nih lah yang paling tua atau lebih tepat lagik banyak umurnya. Lelain tuh sepupu sepapat semua termasuk kembar bersaudara masih di bawah tigaplohan tapi nak wat cemana kan dah muka aku comel maka kelihatan lah macam baya² diaorang ajer. Hahaha sila jangan muntah di blog aku :))

Huhuhu inih gambo paling tak bley blah!!! Tak kira nak jugak posing over dari pengantin. Dapat kuch² hota hai kat tiang bendera pun jadiklah...

Nak view more picas sila ke sinih dan sinih :D

2 comments:

Aus MeLankoLik said...

hye kak !

cHiQuE CoMeL said...

hye aus... IOU kan??? huhuhu blom berkesempatan lagik nak pos gift utk aus :(