"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

11 February 2010

Jommm kita layannn

Harinih aku sangat kecewa tahap langit ketujuh. Pepagi sampai ofis cek inbox Outlook Express tetiba ada plak email dari sorang *toot* kat Sales Department sana tuh yang sungguh membakar ulu jantung inih. Rasa kalo dia ada kat depan masa aku baca email tuh harus dah aku siat² kulit muka dia dan patah²kan jari jemari dia yang menaip email ituh. Dasar bodoh sombong memang macam tuh... lahan*t!!! Lepas nih that's it aku nak bagitau BK yang aku dah tak hingin involve apa² barang berkaitan ngan *toot* ituh. FULL STOP!

Okie habih cerita kecewa tahap langit ketujuh aku. Jommm layannn menda lain plak...

Layannn nasi lemak daging goreng dengan sambal yang melimpah ruah. Perghhh nikmatnya sebab masih dikurniakan nafsu makan :))

Layannn email dari x-skulmet yang sungguh lawak hahaha :))

Ingatlah kengkadang kalo hati kita diberikan rasa kecewa sedih gundah gulana Insya Allah akan ada masa hati kita juga akan diberi rasa suka tawa gumbira. Kecewa sedih gundah gulana tuh tak bermakna it's the end of the world... chill cHiQuE :D

No comments: