"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

11 February 2010

Konsert Suatu Masa @ IB

Dah bagitau kat hubby yang aku teringin nak pegi tengok konsert Amy Search kat Istana Budaya tuh. Nak kata minat bebeno kat Amy nih pun idok ler tapi masa kekecik zaman rock kapak dolu kira layan lah jugak lagu² Search. Siap kengkunon ala² berangan nak tukar nama jadik Isabella pun ada ;))

Penah sekalik dolu masa aku kekecik tak kecik sangat (umur 12 tahun) waktu pegi bercuti satu family ke Langkawi terjumpa Amy Search kat epot Langkawi. Sempat jugaklah dia melayan aku ngan DikOwn bergambo (tak sombong langsung!) dan ada lagik aku simpan gambo tuh. Nantilah kalo ada masa aku scan pastuh uplod gambo tuh tunjuk kat korang ;)

Okie aku nak buat booking kat http://www.ticket2u.biz nih. Ambik tiket murah² sudah janji dapat tengok bayang² Amy Search walau sayup² pun takpe. Semangattt!!! Korang² yang minat Amy Search tuh tak teringin ker nak pegi tengok??? Jommmlahhh...

Sumber: mStar Online

2 comments:

Faarihin said...

singgah sini..
wah.. ajin tengok konsert ya.. (^__^)

cHiQuE CoMeL said...

@Faarihin
lps nih singgah selalu yeak... ehhh sy xdelah rajin sgt tgk konsert pun sebenonya bergantung kat sapa yg perform lah ;)