"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

28 February 2010

Sapedek @ Otak² Place

Rasa macam lama bebeno plak cuti tiga hari nih. Tak pegi mana pun. Nak pegi jenjalan makan angin kat New Zealand tadak tiket kapal terbang plak. Ada kalu harusss aku pegi. Balik hari pun takpe :D

Sudahnya dok umah ajerlah. Dasar pemalas plus dasar jimat cermat tamau keluarkan duit pun yea jugak. Memandangkan ada dapat angpow voucer makan² kat Otak² Place so aku ajak hubby kasik perabih voucer tuh walaupun due date tahun depan. Simpan kalu buat semak purse aku jer nanti...

Otak² Steamed (Fish)

Nasi Lemak Ayam Percik - mine

Nasi Beriyani Dam - hubby's

Picas were taken by using "bau kedai" Lumix... superb jugak gambo dia. Aku tak reti sangat lagik nak guna kamera baru tuh. Takat tekan button ajer lah. Menu pun manjang guna iA (intelligent amenda entah!). So far okaylah... kira cantiklah gambo tuh bagi aku yang amatur inih. Prektis meks perfek ;)

Oh yaaa buat kengkawan yang teringin gak nak cuba makan² kat Otak² Place silakan. Mereka² yang ahlil CNI rasanya bley dapat 10% dari harga F&B kalo tak silap aku. Idok member CNI kalu pun takpe sebab banyak pilihan makanan dengan harga berpatutan. Arghhh korang pergi dan cuba sendirik lah...

Otak-Otak Place,
C-G-43A, IOI Boulevard,
Jalan Kenari 5,
Bandar Puchong Jaya,
47170 Puchong,
Selangor Darul Ehsan.
Phone: 03 8070 6627
Website: www.otak-otakplace.com

No comments: