"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

09 March 2010

Arghhh ngences sudah ;))

Harituh beberapa hari sebelum nak pegi kenduri Baby kat Tangkak aku dah siap pesan kat emak nak makan "santan durian". Pastuh pesan plak kat DikOwn nak makan "dinosaur". Semua tuh gara² bercuti lama kat kampung masa kenduri DikOwn lah nih...

"Santan durian" nih dari masa kenduri DikOwn dah mintak nak makan tapi emak tak sempat nak buatkan. Masa tuh kan sibuk so aku pun tak kisah sangatlah.

Masa kenduri Baby harituh emak buatkan aku "santan durian". Katanya pukul 5 pagi emak dah bangun masak untuk aku. Alahaiii ituh yang buat kakak sayang kat emak nih... Pastuh siap bawak pegi umah Mak Ha maka merasalah jugak makan sorang sikit. Cukup puas hatilah!

DikOwn plak ada belikan aku "dinosaur" sampai tiga ekor. Gilosss! Taulah aku suka makan tapi idok ler sampai nak bedal tiga ekor terus. Sendat perut aku nanti!!! Perghhh aku rasa macam memang dah bulats sekarang nih... asyikkk makan makan makan ;))

Hmmm okay pasnih rasa macam nak makan apa plak yeak???!!! Kena start pikir nih sebab bulan depan (April) nak balik Kluang lagik...

2 comments:

Nowwa Fitri said...

Cantek header laa...gi Matta Fair dak?Nanti kalau jadik saya bagitau ek..plan maybe gi petang2 kot sebab time lunch tu kena umah member kenduri..

cHiQuE CoMeL said...

@Nowwa Fitri
header cantik yeak??? makasih² tp tuhlah sy nih buta seni so rasa mcm x brp nak cantik ajer :(