"Do not pray for easy lives but pray to be stronger."
John F. Kennedy

17 March 2010

Minta perhatian semua...

Hola!

Jeng jeng jeng... aku ada bukak blog baru tau. Alah bukan blog cerita ceriti macam hok sekarang nih pun tapi blog yang spesel untuk list blog² yang aku suka skodeng dan baca tapi bagi komen amat jarang sekalik sebab ai pemalu yu!.

sukasuki kepohCHIK

Buat kengkawan yang rajin bebeno skodeng blog aku tapi tengok² takde plak list blog korang kat dalam blog tuh makanya sila jangan memalu jangan segan untuk roger² aku yeak. Atau mungkin korang tau ada blog yang best hebat lagik dabomb tapi takde dalam senarai aku tuh maka silalah jugak roger². Sharing is caring ;)

Buat masa nih aku belum berkesempatan nak mekap blog tuh makanya kalo korang masuk konfem korang akan rasa macam hampeh dan terdetik di dalam hati sanubari "Aikkk dedua blog template sama ajer... takde berkembang langsung idea pompuan nih!" makanya aku mintak mahap bebanyak lah yeak. Nanti²lah baru aku godek² apa yang patut wokey.

Sooo... sesenang jemputlah datang blog baru aku yeak :D


No comments: